Workshop Indische/Molukse gerechten

salade gemaakt op een workshop

workshop Indische/Molukse gerechten 2016

 

 

aanrecht

aanrecht gereed voor de workshop

 

Dit zijn data van workshop Indisch/Molukse gerechten 2016  van de KookPraktijk

maand datum Thema Kosten bij 7/8 personen Plaats
Februari 06/02 Indische vis gerechten € 30,00 KookPraktijk
  07/02 Indische vis gerechten € 30,00 Kookpraktijk
Maart 05/03 Indische gerechten € 30,00 KookPraktijk
  06-03 Indische gerechten € 30,00 KookPraktijk
April 2/3/23/30 Indische gerechten  €30,00 KookPraktijk
Mei 7/8 Indische gerechten €30,00 KookPraktijk
  21 Indische salades/bbq €30,00 Camping Zuiderhorn
28/29 Indische gerecchten €30,00 KookPraktijk
Juni 3/5 Indische snacks €20,00 KookPraktijk
19 Indische snacks € 30,00 KookPraktijk
Juli 9/10 Indische gerechten € 30,00  KookPraktijk
Augustus 28 Hapje Drankje Klankje € 25,00 Camping Zuiderhorn
September 10/11 Werken met bananen bladeren € 30,00 KookPraktijk
24/25 Werken met bananen bladeren € 30,00 KookPraktijk
Oktober 08/09 Indische Snacks € 25,00 KookPraktijk
23/24 Indische Snacks € 25,00 KookPraktijk
November 05/06 Indische feestmaaltijd € 30,00 KookPraktijk
25/26 Indische feestmaaltijd € 30,00 KookPraktijk
huiskamer van de prins van Ouw waar na de workshop met elkaar de gerechten gegeten worden

Indische hapjes kookles

workshop gerechten

gerechten gemaakt in een workshop Indische gerechten

 

 

salade gemaakt op een workshop

een salade gemaakt op een workshop

 

 

 

 

 

Een workshop gaat door bij minimaal  4 deelnemers.

 

bij 7/8 personen is de prijs  € 30,00 p.p.

bij 6    personen is de prijs  € 35,00 p.p.

bij 5    personen is de prijs  € 40,00 p.p.

bij 4    personen is de prijs  € 50,00 p.p.

 

Mocht u met een groep(van max. 8 personen) een workshop naar keuze willen gaan volgen op een door u zelf gekozen datum, is dat in overleg ook altijd mogelijk

 

Voor info en opgave:

BEL OF MAIL NAAR

RICK PELUPESSY

 06-39217316

 info@dekookpraktijk.nl

www.dekookpraktijk.nl

5 comments

  1. Lodewijk van Grasstek says:

    Een parel van Smaragd in Warffum…
    Welk een onverwachte ervaring hadden wij gisteravond om in het prachtige dorp Warffum, te gast te mogen zijn bij de de KookPraktijk van Rick Pelupessy.
    Waar gewoonlijk het eiland Bali als “parel” wordt aangeduid, wil ik deze titel ook graag geven aan de KookPraktijk. Hier ervoeren wij gisteravond de gastvrijheid en vakmanschap van Rick, die met zijn heerlijk geurende Indische/Molukse gerechten ons in de smaakvolle ambiance van het oude Warffum liet kennismaken met kwaliteit en hartelijkheid.
    Rick en natuurlijk ook Joop, bedankt voor deze bijzondere ervaring.
    Wij komen graag nog eens terug. L. van Grasstek, Haarlem

    • Rick says:

      De parel van Smaragd in Warffum wat een geweldige compliment, bedankt L. van Grasstek
      Ik zie jullie graag terug!
      Warme groet, Rick Pelupessy

  2. Joop Steenbakker says:

    Beste Rick,
    Je hebt ons een fantastische avond bezorgd , we hebben genoten van je heerlijke gerechten.
    Hierdoor waren we in staat om de volgende dag een goede vergadering te hebben over
    onze reünie.
    Kortom zeker voor herhaling vatbaar, dat gaat ook zeker gebeuren.
    Vriendelijke groet,
    Joop Steenbakker-Warffum.

  3. Mirjam Kok says:

    Gisteravond in goed gezelschap genoten van een verrassend heerlijke en veelzijdige Indisch/Molukse maaltijd in de Kookpraktijk van Rick Pelupessy! Dank aan Gerrie Jonker voor de uitnodiging, en aan Rick voor zijn vakmanschap als kok, zijn uitleg van de gerechten, zijn gastvrijheid, en de gezellige omgeving waarin we mochten verblijven! Kom graag nog eens terug voor een maaltijd of workshop! Vriendelijke groet van Mirjam Kok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *