NLP kookpraktijk

nlp kookpraktijk

kookpraktijk

In mijn NLP kookpraktijk heb ik mijn passie voor koken en NLP gecombineerd in een kooktherapie. Door lekker met elkaar te koken kun je tot een oplossing van je probleem komen.(Zowel als het probleem op kookniveau ligt, als wel op persoonlijk niveau.)

Als het een moeilijk persoonlijk probleem is zullen we de kooksessie aanpassen door een MEER ingewikkeld recept te nemen.

Als het een kookprobleem is zullen we de kooksessie aanpassen door een MINDER ingewikkeld recept te nemen.

Wat doe ik in mijn NLP KOOKPRAKTIJK:

Door samen keuze mogelijkheden te creëren of samen het recept te ontleden en het van een andere kant te  belichten, kan jij zelf positieve keuzes maken en nemen.

Er zijn momenten in je leven dat je gedachten en gevoelens helemaal in de soep lopen. Je gedachten zijn een dikke, stugge brij en ook je kookpunt kan hierdoor soms behoorlijk ontregeld raken. Soms voelt iets net alsof het over de rand van jouw pannetje loopt, soms stroomt het gewoon vèt over en dan is er geen houden aan. Op zo’n moment kan het een uitkomst bieden om met iemand te gaan praten die jou kan helpen om orde op zaken te stellen in je eigen ‘keuken’.

Doel bij een Persoonlijk probleem

In deNLP kookpraktijk begeleid ik mensen die het even niet zien zitten, hun eigen warmtebron zoeken, makkelijk aangebrand zijn, het recept van het leven niet goed begrijpen, zich een slappe pudding voelen, en de kern van zichzelf niet kunnen vinden.

Er zijn verschillende manieren om dit te kunnen ontdekken in de NLP kookpraktijk. We kunnen je als een ui gaan pellen, laagje voor laagje, en dan misschien tot de kern van de zaak komen.                                                               Maar het kan ook anders!                                                                                                                                                           Met de  NLP- tools als keukengerei daag ik je uit om hét recept van je leven te creëren. Je kunt in een vrij korte periode weer functioneren als voorheen, of misschien zelfs nog beter.

Doel bij een Kookprobleem

In de NLP kookpraktijk begeleid ik ook mensen die denken dat ze niet kunnen koken en koken willen leren. Of mensen die het leuk vinden om met vrienden of in een vreemde groep met elkaar te koken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *