Reacties van gasten over de KookPraktijk

Reacties van gasten over de KookPraktijk:

13-04-2016 Wij hebben heel lekker gegeten in het huiskamerrestaurant de prins van Ouw, van Rick Pelupessy. Rick is naast een goede kok van de Molukse en Indonesische keuken ook een voortreffelijk gastheer. Eten in de prins van Ouw is dan ook een fantastische ervaring. Het huiskamerrestaurant heeft een plezierige sfeer met Indonesische accenten. Ik beveel het van harte aan. Het is een uitstekende gelegenheid om met een klein gezelschap een zeer goede avond door te brengen.
Jan Dirk Gardenier
—————————————————————————————————————————————————————————-
11-04-2016 Afgelopen zaterdag een zeer leuke workshop grillen gehad met de Paasmarkt commissie.
Leuk om doen, gezellig met elkaar de gerechten klaargemaakt en lekker gegeten onder de bezielende leiding van Rick.
zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader om eens op een andere manier te gaan uit eten.
Bedankt namens ons allen voor het hartelijke ontvangst .
De Paasmarkt commissie van Warffum
—————————————————————————————————————————————————————————-
30-04-2016 Gisteravond in goed gezelschap genoten van een verrassend heerlijke en veelzijdige Indisch/Molukse maaltijd in de Kookpraktijk van Rick Pelupessy! Dank aan Gerrie Jonker voor de uitnodiging, en aan Rick voor zijn vakmanschap als kok, zijn uitleg van de gerechten, zijn gastvrijheid, en de gezellige omgeving waarin we mochten verblijven! Kom graag nog eens terug voor een maaltijd of workshop!
Vriendelijke groet van Mirjam Kok
—————————————————————————————————————————————————————————-
03-04-2016 Gisteravond een heerlijke workshop gehad: Gewoon aan tafel zitten in jullie prachtige huiskamer restaurant en hoefde alleen maar te proeven en te eten van jouw heerlijke kookkunsten! Wij waren uitgenodigd door onze collega en jouw “straatgenoten” Gerrie Jonker en haar man voor een workshop Indisch koken. Dat deze workshop ook zo’n invulling kan hebben heeft mijn vrouw en ik zeer aangenaam verrast! Weer een adres erbij is mijn conclusie. ..Wat mij betreft voor herhaling vatbaar en tot gauw! Nogmaals dank!! Vriendelijke groet, Roelf Postma
—————————————————————————————————————————————————————————-

06-03-2016 Beste Rick,
Je hebt ons een fantastische avond bezorgd , we hebben genoten van je heerlijke gerechten.
Hierdoor waren we in staat om de volgende dag een goede vergadering te hebben over
onze reünie.
Kortom zeker voor herhaling vatbaar, dat gaat ook zeker gebeuren.
Vriendelijke groet,
Joop Steenbakker- Warffum.
—————————————————————————————————————————————————————————-
06-03-2016
Een parel van Smaragd in Warffum…
Welk een onverwachte ervaring hadden wij gisteravond om in het prachtige dorp Warffum, te gast te mogen zijn bij de KookPraktijk van Rick Pelupessy.
Waar gewoonlijk het eiland Bali als “parel” wordt aangeduid, wil ik deze titel ook graag geven aan de KookPraktijk. Hier ervoeren wij gisteravond de gastvrijheid en vakmanschap van Rick, die met zijn heerlijk geurende Indische/Molukse gerechten ons in de smaakvolle ambiance van het oude Warffum liet kennismaken met kwaliteit en hartelijkheid.
Rick en natuurlijk ook Joop, bedankt voor deze bijzondere ervaring.
Wij komen graag nog eens terug. L. van Grasstek, Haarlem
—————————————————————————————————————————————————————————-
06-03-2016
Afgelopen zaterdag 5 maart met vijf heren gegeten bij de Kookpraktijk. Als mijn moeder dit zou lezen zou ze het niet leuk vinden (zij kan namelijk heerlijke Indische gerechten maken), maar: Ik heb nog nooit zo’n lekker Indisch buffet gegeten als mij Rick Pelupessy! Ontzettende verfijnde smaken en heerlijk gevarieerd… Dank!